Break

Tar en paus från pluggandet nu och skriver ett till inlägg här. Har ju hela 4 (!!!) följare på Bloglovin så antar att det finns någon som läser. Vilka är ni? Nyfiken tjej!

Idag fick Lorden vila, fick back on track på frambenen och lite morötter. Han verkade så nöjd så! Imorgon är det dags igen, tror det blir ett dressyrpass på åkern. På lördag blir det förhoppningsvis ridhus, ska hoppa några språng inför tävlingen i Askersund nästa vecka. Har inte hoppat en hel bana på 80 cm sen i slutet på Juni förra året. Sist vi hoppade var den 16 Oktober på ridtravarnas distriktsmästerskap, men då klev vi bara över en 60 cm bana.


Baby <3

Dock vet jag av erfarehet att han blir piggare och gladare på hinder efter en längre tids paus från hoppningen, vill mest hoppa några språng för mitt eget huvuds skull liksom :)

Ska även ta en funderare på hur jag ska lägga upp nästa vecka med ridningen, inför tävlingen och så. Ska jag köra på ganska tufft kanske? Han blir tittigare ju piggare han blir, vill inte ha honom tittigare på hinder till tävlingen än vad han redan är... Eller så gör jag helt tvärtom och kör på lugnt nästa vecka. Jaja, får fundera på det där :-)

Uppdaterar imorgon igen efter ridpasset!


Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Jag följer i stort sätt bara ridtravarbloggar på bloglovin och din blogg är en av dem =)Så jag är en av dina fyra följare ;-)

mvh/Q

2012-03-08 @ 19:26:52
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Jummie

Jag är en av dom "såklart" :D

2012-03-08 @ 19:40:09
URL: http://jumsan.blogspot.com
Postat av: Anette Nord

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag :D

2012-03-08 @ 22:35:59
URL: http://anette-nord.blogspot.com
Postat av: jossan

Jag följer :)

2012-03-08 @ 22:53:57
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0