Ridhus

Idag har vi varit en sväng till Ekeby ridskola och ridit i deras ridhus. Kan bara säga - fan vad fantastisk Lorden är! Kändes så mjuk och fin!

Började med att mamma joggade fram honom, sen hoppade jag upp och red den intensiva biten. Red lite på mittvolten över bommar, sedan gick jag upp på en 20m volt vid spegeln för att ta galoppen och för att se hur det såg ut :-) Han var så jätte, jätteduktig! Galopperade över bommar och högergaloppen var magisk! Vänster inte lika bra, väldigt 4taktig men han kämpade på för allt vad han var värd :-)

Och något som överraskade mig, han var mjuk i vänster varv! Förut har jag typ som bäst fått honom rak i vänster varv, han är jättesvår att få böjning på i vänstervarv. Kan också vara så att jag med har jättesvårt att rida i vänster, vi har samma dåliga varv. Men iallafall, idag var han lika fin i vänster varv som i höger! Fina fina killen <3

På slutet såg och kände man att han var jättetrött muskulärt, så då joggades han av i en låg form och skrittades sedan av. Han fick bli strechad efteråt också :)

Så himla nöjd med dagens ridpass! Imorgon blir det en skrittsväng och på måndag får han vila :)

Bild på våran nya outfit från BR, tyckte tyvärr inte om passformen, ni ser ju på bilden att schabraket glidit bakåt :( Annars är ju färgen to die for <3 Och ignorera mig, haha ser för jävligt ut :P

image description


Kommentarer
Postat av: Lina

Oj det ligger verkligen inte bra ju!! Verkar som ett vanligare problem med dressyrsadlar, eller så kanske det är olika mellan olika exemplar? Vilken färg är detta?

2012-01-21 @ 20:03:29
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Snygg outfit, älskar färgen! :D

Synd bara att passformen inte var den bästa ;(

2012-01-22 @ 14:09:04
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Natalja och ridtravaren Hillbilly :)

Kul att det gick så bra! :D



Mitt BR-schabrak ligger kanon både under hopp och dressyrsadeln, glider inte bak och vecklar sig inte. knepigt :/

2012-01-22 @ 21:36:32
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: jossan

SV: Har fått ett bud på 300:-, och lagt ut det på annons för 500:- för att kolla av intresse. Du får gärna lägga ett bud så ska jag fundera lite ifall jag inte får det sålt via annonsen =)

2012-01-23 @ 18:15:42
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: jossan

SV: Det skulle jag absolut kunna tänka mig att sälja det för. Så vida ingen tar det via annonsen :) Så jag hör av mig när jag vet! :)

2012-01-23 @ 18:59:40
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Tova ♥

Fin blogg ! :)

2012-01-23 @ 20:50:58
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0